Aug 16, 2014, 7:15 PM

Защо 

  Poetry » Love
612 0 0

Защо сега не си до мене,

защо не чувам нежния ти глас,

защо ръцете ми не хванеш и

устните си доближиш?

Защо не ме обичаш вече?

 

Аз ти дадох много,

нежност, любов, сърце...

Какво не ти хареса?

Какво те отдръпна завинаги от мен?

 

Остави ме сама с надеждата

да срещна отново любовта, нали така?

За теб това е нищо!

 

Аз зная в сърцето ми ще грее

твоят образ скъп, а спомените  като порой

ще се стоварват върху ми.

 

Не ще те моля да се върнеш!

Напразно думите си не ще хабя.

Обичай я!!!

 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??