Jul 9, 2007, 10:17 AM

Защо? 

  Poetry
959 0 3
Защо болката не спира?
Защо сърцето ми бавно умира?
Защо не ме обичаш вече?
Защо от мен отново си далеч?
Защо те мразя, след като те обичам?
Защо, когато ме извикаш, аз към теб веднага тичам?
Защо омразата полазва в моята душа?
Защо за теб е поредната сълза?
Защо толкова много боли?
Защо сърцето от раните безмилостно кърви?
Защо от теб изпитвам страх?
Защо превърна мечтите ми на прах?
Защо отново с теб искам да съм аз?
Защо ти уби всичко между нас?

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??