Nov 10, 2008, 9:28 AM

Защо 

  Poetry » Love
787 0 3

Защо плача с кървави сълзи,

виждам - взираш се в моите очи,

безразличие долавям, ала и искрица любов,

не спирам за миг да се боря,

до тук със сълзите - няма да се моля!

 

 

Защо водата неспирно тече,

поточето бушува всеки ден,

дъждът в сърцето никога не спря!

Що да сторя, за да разбера?...

Докога ще повтаряш - няма нищо между нас.

Знам, обичаш ме ти, както обичам те аз!

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??