Aug 21, 2019, 1:36 PM

Защо жените харесват романтиката 

  Poetry » Love
503 4 6

Целувано и нежно цвете,

не жилав и трънлив бодил.

В душата на поет да свети,

а не в очите на дебил.

Да е на утрото усмивка,

да я обгръща топлина.

Най-лесно е да е щастливка

една обичана жена.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??