May 16, 2012, 4:30 PM

Защо животът да е лош 

  Poetry » Other
377 0 0

Защо животът да е лош

 

Каква невероятна тръпка,

като сладък сън ме пак гори,

а слънцето като загадка

пак с мен върви.

 

Като трепетлика нежна,

светла като ден,

по тази земя се нося,

живот кипи в мен.

 

О, безумно хубаво е всичко

и защо животът да е лош?

Сякаш вървя по лунната пътека,

мислите си виждам в разкош.

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??