Dec 1, 2007, 1:34 PM

Защо от думите така боли ни 

  Poetry
652 0 24

Защо от думите така боли ни,

повече от несбъднати желания?

И сънища неуловими,

както и забравени мечтания.

 

Замисляме ли се за думите,

за болката, които те оставят

и че нараняват другите

и рани в сърцата им отварят?

 

Жестокост проявяваме,

не мислим за последици.

А най-лошото е, че забравяме

да не мислим единствено за себе си.

 

 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??