Oct 25, 2016, 12:36 PM

Защо се молим за спасение? 

  Poetry
577 0 0

Защо когато сме накрая 
се молим за спасение?

Не бяха ли достатъчни божиите знаци 
след онази тежка чума
да се променим 

Променихме мисленето си,
но душата ни остана кална.

Дори дъжда на Ренесанса не успя да ни измие 
Останахме си калта,
от която Господ ни създаде

 

© Емил Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??