Jan 11, 2007, 11:52 AM

Защо стоиш на прага?... 

  Poetry
633 0 12
Защо стоиш на прага?-Влез!
Не стой като изгонен,ти си поканен,
на моята прощална вечер с мрака,
той винаги влиза вкъщи неканен.

Нека искрено да поговорим....
Докога ще бъде все така?-
Да просим любов от Бога
сякаш ние нямаме в нашите сърца?
09.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??