Jul 30, 2010, 9:46 PM

Защото... 

  Poetry
726 0 16

Кога ли се ражда сълзата?

Когато заспи радостта,

когато разцъфва тъгата,

когато умира мигът...

 

Къде ли се ражда сълзата?

Където зимува страхът,

във люлката на вината

под сянката на съвестта...

 

Защо ли се ражда сълзата,

зачената от смъртта?

Защото стихът я прегръща

и храни я любовта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??