Защото съм спокойна и ведро те поглеждам,
защото ме даряваш със обич и надежда,
защото си до мен, дори и да те няма,
защото те усещам, защото пак сме двама,
защото се подкрепяме от двадесет години,
защото има огънче в очите сиво-сини,
защото тихо шепнеш, че съм твоето момиче -
прегръщам те, целувам те и много те обичам!
© Мария Борисова All rights reserved.