Oct 11, 2017, 9:19 PM

Защото 

  Poetry » Love
297 0 1

Защото ме сравни със боговете,
разлях се на капки удоволствие,
изпарена в небесата,
до равност с тях се възгордях.

Защото ме превърна във изкуство,
разложих се със светлината,
разплисках волно всеки измечтан
нюанс, отново искам да ме нарисуваш.

Защото изкова ме в ювелир,
разтопих се в жила злато,
върнах се към недрата на земята,
за да ме откриеш и моделираш пак!

И пак! 
И пак! 
И пак!
И пак...

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??