May 29, 2008, 5:45 PM

Защото 

  Poetry
600 0 14

Първите звезди,
примигвайки, надничат,
вятърът донася
липов аромат...
Чуваш ли копнежен зов -
на Вечерницата
щурчета серенада правят.
А може би на нас,
защото ръцете ти
ухаят на...
любов.



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??