Oct 7, 2008, 10:31 PM

Заслужавам си да ми се сърдиш! 

  Poetry
861 0 3

Не искам да си тъжна!
Аз не го заслужавам!
.................

Любовта не пита сърцето,
кога, кого и защо да обича?
Тя внезапно те връхлита
в миг най-неочакван.
Не можеш на чувствата
да заповядаш 
да не те връхлитат.
Душата да не се терзае,
очите сълзи да не ронят,
сърцето от болка 
да не се разкъсва.
Парчетата събираш 
всеки ден.
Надежда те крепи,
и вярваш, 
че утрешния ден
ще е различен.
Мечтаеш любимия 
да зърнеш,
бленуваш за целувките
и ласките му.
Копнееш да чуеш 
звънкия му смях,
в очите топли да потънеш.
Как да не тъгуваш 
за тези дни и мигове?
Сърцето щом обича,
значи заслужаваш!
Съдбата тъй решила е,
не можеш да я промениш!
Шанс дала е на двама,
отново да Обичат,
и от Любовта
да пият с пълни шепи!
 ......................

Как да не съм тъжна?
Ти имаш нужда от Любов
и заслужаваш да си Обичан!
И може би за туй мъничко
съм ти сърдита...

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тя внезапно те връхлита
    в миг най-неочакван.
    Красивите неща се случват,
    когато най-малко очакваме...
    много е красива тази Любов значииии
  • Прекрасен стих!Поздрави!
  • Любовта не пита сърцето,
    кога, кого и защо да обича?
    Така е idi! Браво! Поздрави!
Random works
: ??:??