Oct 30, 2007, 12:46 AM

Заспиваше ли 

  Poetry
806 0 26

                                                                                                        Заспиваше ли? Май, че те събудих.

                                                                                                                    Прости ми, че дойдох при теб сега…

                                                                                                                                                                Д.Дамянов

 


 

В съня ти влязох тайнствено и лудо

и наруших спокойствието на мига.

Не исках да те будя.

Ще седна тихичко, до теб сега

и ще те галя с поглед, вдъхновена.

Ще бъда нежна, може би, смутена -

но сърцето ми ще бие лудо.

И в него трепва светлинка.

Не се буди!

И продължавай да сънуваш.

А аз ще се любувам тайно на мига.

Ще бдя над теб и скришом пак ще те целувам…

Нали отново мен сънуваш?

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??