Ми казаха, че пушень’ту убива.
А пиень’ту от черния ми дроб
си вземало мезе. И че не бива
да се заглеждам по жените, щот...
Ми то какво остана? Да са бръсна.
На стригане не ходя, щот плешив.
Да гледам телевизора до късно
и сутрин да се щипя – дъл съм жив!
Ми то това си жива умирачка!
Дори по-лошо, щото си при хора.
И трябва да се ходи, да се бачка...
За другите неща да не говоря.
Ми гледам вас – и вие като мен ки!
Затуйка си не давам много зор.
Че всичките сме от един дол дренки.
Дет само някои ходят на фризор.
© Райчо Русев All rights reserved.
Благодаря за смеха от сърце!