Dec 1, 2008, 5:48 PM

затварям очи 

  Poetry
760 0 19

заравям пръсти
в косата ти
а смеейки се
немирните къдрици
по детски меки
се изплъзват
искриците в очите ти
припламват името ми
и разказват за…

добре
затварям очи
и ще мълча
за да попивам думите им
като песни
обичам да слушам
нека ме изпълват
с усещане за теб
не
не те
а мисълта
която около мен
само за мен
звъни
защото теб
те няма...



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??