Dec 6, 2007, 10:13 AM

Затворена между четири чувства 

  Poetry
833 0 4
 

Затворена между четири чувства

 

В ъгъла - там, в тъмната стая,

Затворена тук съм сега.

Няма ли най-сетне да дойде края,

Няма ли вече да спре страха?

 

Затвор ли - не, не това е рая -

Най-сетне спокойна, щастлива, САМА.

А навън ли - там е безкрая,

Бездънна яма от чувства - света.

 

Да чувствам, да обичам и да копнея.

Не - не искам пак да живея -

Да мразя е вече мойта съдба

и друго да искам - просто не смея.

 

Кажи ми, че няма любовта да изпитам.

Кажи ми, че няма пак да боли.

А за щастието не ща и да питам.

Искам да мразя - това не боли.

© Преси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Разплака ме ..... много ми хареса
  • ЕЕЕЕ мн искаш,Преси!Аз пък много те обичам и искам и ти мен да обичкаш,а не да мразиш.Стихчето е хубаво иначе!Прегръдка и целувка от мен
  • изпълнен с мъка и тъга!!
    много искрен и хубав браво!!6
  • Много тъжен стих,но не е хубаво човек да бъде сам.Поздрави от мен.
Random works
: ??:??