Sep 11, 2007, 9:23 AM

Заваля ме... 

  Poetry
992 0 43

Заваля ме...
... дъжд от спомени.
Попиваше в мен.
Болеше ме
от нямането ти...
... и щастлив бях,
че ме обичаше.


Вали в мене...
... и никнат мечти
и желания...
Мънички и земни.
За красивото,
което ни очакваше
някъде в утре–то.


Вали ме...
... дъжд
от надежди.
Не спира отдавна.
Около мен – градина от чудеса.
Вървя и откъсвам си...
... букет да ти подаря,
обвит
в целувките ми нежни.


Вали ме...
... дъжд от любов.
Поръсвам те с нея...
... а през погледа ти
се усмихва слънцето.
И топли ме...
... вечното лято в нас.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??