Aug 9, 2008, 10:38 AM

Заваля отново 

  Poetry » Love
712 0 5
Мисля, че те загубих.
искам отново да те върна.
Такъв, какъвто те помня в спомени и мечти.
Красив си.
А сега те няма.
Далеч си.
Май някъде там, при звездите.
Но все още мой.
Да, знам го.
Защото ти го прошепна в съня ми.
Искам те отново
тук до мен да си.
Сълзи...
и мъка, много мъка...
Няма те.
И няма да спра да плача.
Останах нещастна.
Защо те отне от мен животът?
Защо те отнесе черният ангел?
И все още плача, сама...
Не идваш вече в съня.
Не чуваш шепота ми.
Как те викам сама...
как имам нужда от теб сега и завинаги.

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??