Aug 6, 2020, 3:55 PM  

Заварено и домогнато 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
629 0 0

 приодата, видяна през темперамента.

                       Е. Зола  

 

В пространството на моето изкуство

за пореден път редят се знаци и идеи.

Наслагват се фигури, космоси, реакции

на усложливи краткости и освободени видности.

Блясъкът на Фаталната зора като природно чудо

зари недочакани от утрото приумици.

Светли и тайни, и прекрачени надежди,

и ненапаснати илюзии, заварено, домогнато,

в повторяемост, в поредност.

Листенце от Розата на ветровете

не ще остойности ни опитността,

ни духа в съдружие.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??