Знам, не ще ме подмине смъртта,
от родилния дом тя ме следва.
И написах сега тез неща
да се знае, да има подрéдба.
На съпругата моя любима
завещавам саксия с цветя.
Не натрупах богатство, имоти
и останах с наивна душа.
На синъ ми единствен,любим
днес оставям ромáн недописан.
Край щастлив за герой не открил,
със съдба безнадеждна орисан.
На Света, с който вечно съм в спор.
(Да прощава не е толкоз лош.)
Завещавам куплет в "си минор",
който писах на крак в тъмна нощ.
Пловдив
24.07.2018г.
© Хари Спасов All rights reserved.
завещавам им трамваят,да ги клати!Айде,де!