Jun 13, 2010, 9:35 PM

Завинаги 

  Poetry
803 0 12




на върха на пръстите ми

е допирът ти

върху устните ми е

целувката ти

в твоите ръце съм

цяла

изпълваш ме

болезнено нежно

завинаги

 

  

  

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??