Jan 5, 2011, 8:30 PM

Завръщане 

  Poetry » Other
568 0 1

Светлината пред мен се стопява,

аз съм малко, ефирно перце.          

Някой с нежна любов ме дарява       

и със нея ми дава сърце.          

 

Топлина по ръцете ми слиза

и потича гореща река,

бавно в мене животът навлиза

и се раждам отново сега.

 

Не усещаш ли тази омая,

звън на кедър отеква едва,

тъжна песен донася безкрая,

днес отново роди се Душа.

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??