Mar 16, 2010, 12:29 PM

Завръщане 

  Poetry
467 0 3

     ЗАВРЪЩАНЕ

 

Лунни семена - покров

за папратов гъстак.

Тропот на копита. Зов

и самодивски знак.

 

Времето се връща,

спомените бдят.

В бащината къща

дивите пчели роят.

 

Тъжно е... Махало

станал старият капчук.

Първите петли... Заспало

лунно семе, аз ще те засея. ТУК!

© Деметра Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??