Jul 8, 2016, 9:48 PM

Завръщане 

  Poetry » Other
617 1 8

 

Връщам се. Какво да нося? Здраве.
И умора – колкото света.
И което на очите пари,
и което топлеше кръвта.

Къщата ми – като на колéне.
И на двора – всички времена.
Слънцето се сурна срещу мене,
да ми каже лоша новина.

____________
Старо стихче, но твърде актуално. Разбили къщата ми на село...(((

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??