8.07.2016 г., 21:48 ч.

Завръщане 

  Поезия » Друга
614 1 8

 

Връщам се. Какво да нося? Здраве.
И умора – колкото света.
И което на очите пари,
и което топлеше кръвта.

Къщата ми – като на колéне.
И на двора – всички времена.
Слънцето се сурна срещу мене,
да ми каже лоша новина.

____________
Старо стихче, но твърде актуално. Разбили къщата ми на село...(((

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??