Jul 19, 2008, 11:26 AM

Завръщане 

  Poetry
568 0 2

Не мога да се разтоваря

дори в аеробичния час.

Цигарата ми май догаря,

поредния изсмукан фас.

Сълза по бузата догонва

предишната и ми горчи.

Псувня неволно се отронва,

поезията в мен мълчи.

Последна чаша и вино тръпчиво,

последен опит, но боли.

Да съм щастлива исках диво

в живота скучен, но не би.

Закърпена любов, измамно щастие,

дете, съпруг, самата аз,

камина, огън и причастие,

последно е, но ти си пас!

 

© Гера Гера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??