Jan 4, 2009, 5:51 PM

здрава 

  Poetry
631 0 21


тъничка нишка
над пропаст
осветена едва
на места
току да се скъса
но не
светлинна измама
нишчица
от паяжинна по-здрава
по нея вървя
за да стигна
до теб

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??