Apr 17, 2008, 10:29 PM

Здравей, Любов 

  Poetry » Love
963 0 22
Здравей, Любов,
обяздила мечтите ми
с рисунък
от зачатие на сънища.
Дошла в деня ми
с полета
на птиците,
пристигащи от юга.
Докоснала ме
със мелодия
на шепот
от вълните морски,
със серенада
на звънците
във люлякови,
лунни нощи.
Добре дошла!
Ела!
И приседни!
Във скута
си люлеех сънища,
а днес
те имам теб.
Във истини.
И всяка стъпка,
вихър от кръстовища,
стоварена
на твойта длан лежи.
Не се сърди, любов!
Бъди!
И остани!


© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??