Jun 4, 2009, 12:20 PM

Здравей, любов 

  Poetry » Love
615 0 0

                                         Здравей, любов

Здравей, любов!

Какво със мен направи?

Подлъга ме да тръгна с теб.

И после мълчаливо пак ме изостави,

захвърлена като ненужна вещ.

Не ме попита ти

готова ли съм отново да потъна в самота.

Превзе сърцето ми с усмивка

и после стъпка го в калта.

Е, аз пак ще простя!

То се знае.

Отдавна свикнах със тази игра,

за мойте чувства никой да нехае,

а аз да си нося кръста сама!

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??