Размиват се нюанси на зелено,
дяволска рулетка се върти...
Зелено е небето, пак опорочено,
и болката в кръвта кипи.
Странни гласове се суетят,
дребни стъпки тичат по земята.
Ехидно се смеят, шептят
и празнотата обзема душата...
Подритват грубо, режат плътта
и устните пресъхнали заплюват.
Живота източват... и любовта...
Пощипват ме, че не сънувам...
Отнема дъха ми небе във зелено.
Притиска ме лудо, светът се върти.
Тъжно небе, и празно, и гневено.
И болката не спира да кипи...
Някой махна плахо с ръка...
Успя почти да се усмихне...
И аз ще МОГА, ако не умра
... ако бъда цяла пак, ако ми мине...
© Аз All rights reserved.