Sep 20, 2006, 12:49 PM

Зениците на моите очи... 

  Poetry
845 0 8

 

***

Зениците на моите очи

са тъмно нощно огледало

и сякаш винени сълзи

във вените ми са преляли.

 

И сякаш каменна река

в сърцето ми е натежала,

а от невидима тъга

душата ми е отмаляла.

 

Съдба, не ми се спори с теб.

Аз няма да те прекроявам.

Подай ми чашата живот –

а пък каквото ще да става.

 

 

                                                                   5.01.2004г.

© Василена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??