Dec 12, 2007, 11:13 PM

Зима  

  Poetry » Love
632 0 1
Зимата пак дойде на гости,
още по-студена, по-красива,
таз моя роднина!
Ти се чудиш, защо ми е роднина?!

Аз ще ти отговоря така:
Вече няма любов и огън в сърцето ми,
душата болна ми е от чума сега,
няма кой да ме съживи!

....

© Теодор Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??