Dec 11, 2012, 7:45 PM

Зимна приказка 

  Poetry » Love
524 0 0

 

 

 

Започвам със снега, който преспите прави

и затрупва пътищата пусти и бели.

Продължавам с героя, който бързо забрави

за любовта и чувствата отлетели.

 

Бих спомена и студа тъй коварен,

а него нищо не би го спряло.

Мигът на любов отдавна забравен,

дето и слънцето не би го огряло.

 

За любовта, тъй чиста, мила и свята,

която болка оставя след себе си.

Тя носи на зимата красотата,

но преспи навява по пътя си.

 

Зимни нощи, обречени на студ и тъга,

безсмислени и отдавна забравени.

В които съм героиня сега,

с душа и сърце, от тебе ограбени.

 

Герой си ти в моята зимна картина,

която с тъга и болка аз ще рисувам.

И страдам не ден, два или година...

а цяла вечност за тебе тъгувам!

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??