Jan 29, 2019, 10:59 PM

Зимна свобода 

  Poetry » Love, Landscape, Odys and poems
1240 2 2

Зима се белее, виелица се вее. Снежно бяла

кожа, върху нея устни топли да положа....

твоите вопли да отложа. Гледаш към

звездите, възпираш ти сълзите.

 

Студеното сърце не ще усети, че хванати сме 

за ръце, допрели гърбове. Ангели без криле

взрени в нощното небе. Падаща звезда,

наближаваща беда. Прегръщам те през рамо,

знаейки че е твърде рано.

 

Пръсти сме преплели, погледи сме вплели.

Трепкаво поемаш дъх, седнала на 

заснежения връх. Леко се привеждам, дъхът

ти аз усещам. Зимната целувка, като пролетна

милувка...

© Pamela M. Minkovska All rights reserved.

Благодаря на Ники за тази хубава зима. <3

The work is a contestant:

Зимата през моя поглед »

6 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??