Dec 17, 2007, 9:16 AM

Зимна утрин 

  Poetry » For kids
767 0 17

Снощи  навалял е

пухкав бял снежец.

Всичко той застлал е

със килима мек.

 

 

Сутринта аз ставам.

Бързо се оправям,

грабвам си шейната

и - към стръмнината.

 

 

Там са вече всички:

Катя, Дани, Ани.

Пускаме се с песни,

с викове лудешки.

 

 

И до късна вечер

там се чува глъч.

А когато трябва да се прибера,

казвам аз така:

 

 

"Утре пак ще дойда

рано сутринта,

на пързалката чудесна,

пак да пея песни

и да летя аз като стрела".

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??