Jan 15, 2021, 6:46 PM

Златно сърце 

  Poetry
504 0 0

 

Тъй силно и голямо, изпълнено с любов.

Във него място няма за злоба и за злост.

Побирайки се в длани, вперило е взор

далеч от рамки и забрани.

Разперило криле,

се носи във безкрая.

В море от чувства, в море от мрак.

Изплувайки със лекота от тъмнината,

стремейки се към светлината,

без окови,

лети към свободата,

и търси да намери във душата врата от злато.

Да влезе тихо, да прибере крила

и да се сгуши

в сродната душа.

 

 

 

 

 

 

 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??