Mar 7, 2012, 12:42 AM

Златното яйце 

  Poetry » Humour
739 0 4

Значим въпрос, кое било първичното,

вълнуваше кокошките на стринка,

но вече знаят отговора всичките –

яйце за четиридесет стотинки!

 

Че с три жълтъка, казват, е яйцето –

не пиле, а омлет ще се излюпи!

Теглото му с черупката е нето!

Блазе на този, който си го купи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??