Feb 3, 2011, 10:18 PM

Злото... 

  Poetry » Other
556 0 2

Аз съм злото, надвиснало над града....

Аз съм злото, което стряска те в съня...

Аз съм злото зад твоите очи сега...

Аз съм злото с острата кама...

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??