Sep 2, 2008, 12:57 PM

Змийски ще се увия около теб 

  Poetry » Love
930 0 13
Змийски ще се увия около теб
и ще пусна корени във твоята душа.
Но можеш винаги да ме откъснеш,
спра ли да бъда за тебе една.
Ще изсъскам нежно: "обичам те"
и ще затворя блажено очи.
А ти продължавай да ме любиш,
додето не усетиш сълзи.
Но и тогава не ме изпускай – никога,
дръж ме силно с двете си ръце.
Понякога съм хлъзгава и доста опасна,
може да раня твоето мъжко сърце.
Змийски ще се увия около теб,
а ти приюти без страх любовта.
Така е откакто свят светува,
когато един мъж обича една жена.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??