Аз съм твоята плажна хавлия,
обгръщам те и солената влага изпивам.
Аз съм направен цял от хартия,
твоят дневник съм... и така сърцето ти имам...
Аз съм чашата ти сутрешна за кафето,
и всяка такава ти ме целуваш.
Аз съм бельото ти и там съм, където
трудно някой допускаш...
Аз съм огледалото ти и ти си във мен -
не те пускам да си отиваш.
Всъщност, ти знаеш ли нещо за мен
въпреки, че в всеки и в всичко ме виждаш?
Аз кой съм? Аз съм твоят живот -
всичко твое е мое по право!
Всяка твоя усмивка, сълза, капка пот,
твоето бъдеще и потъналото в забрава.
И когато откриеш кой съм аз,
всъщност ще разбереш ти коя си.
А дотогава ще остана скритата част
от тебе, дори когато сама си...
15.02.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
ПП
Извинявам се за допуснатата правописна грешка в отговора ми към Ангелчето.