Mar 2, 2019, 12:50 PM

Знак 

  Poetry
358 0 1

Влезе ми снежинка
във окото.
Подминатият вчерашен
фрагмент
е предпоставка
за красиво утро.
Не искат думите ми
свобода, 
а нежно да се
разтопят в лицето ти.
От чисто бялото у мен
на прага ти оставям
снежен ангел.

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??