Sep 22, 2009, 12:51 PM

Знак 

  Poetry
473 0 5



Онова трънче,

което се заби в мен

и не можах да отстраня,

нали го помниш?

То, същото,

да!

Сега разцъфтя.

Красиво е

и така ухае...

От време навреме ме боцва.

Сигурно, за да ми покаже,

че не сънувам.

 

Може да е трънче,

но е само мое

и ми харесва.

Много!

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??