Mar 8, 2017, 4:17 PM

Знак 

  Poetry » Other
259 0 3

На този свят се ражда всяко:

расне, зрее и си мре.

И няма тука нещо яко

на природата да се опре.

 

И даже силата подземна

изригва- после става брак.

А само любовта ни земна

оставя под небето знак.

 

Със нея се гради живота.

От нея пламва всеки дух.

Със нея стигаш горна кота.

От нея ставаш ням и глух.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??