Знам много за теб ...
знам повече …
всичко, което не знаеш ти сам…
Преди да помислиш -
аз вече чета по очите ти...
Преди да почувстваш –
усещам те силно,
по пулса в гърдите ти...
Преди да говориш
дори не те питам,
а знам всяка дума и тон…
Не е ли ирония…
за тебе пък аз съм прозрачна,
и тъй предсказуема, лесна,
като малко наивно дете...
Аз на теб ли опрях се...
или ти приюти се във мойте ръце...
Не е ясно ... само знам :
Ти не можеш без мен -
аз не мога без теб...
19.12.2006
© Дидислава All rights reserved.