Sep 16, 2021, 8:33 PM

Знам ли 

  Poetry » Other
234 1 0

Птиците заминаха далече.
Ако можех с тях да отлетя…
Тук е тъжно, много глухо вече.
Исках нещо в мен да променя.

 

Как да го направя аз не зная,
нямам си крила да полетя.
Лягам си, заспивам и накрая
пак съм с тишината у дома.

 

Тук съм с моето момче, което
винаги, навсякъде е с мен
и с очите сини с обич, дето
търсим се със него нощ и ден…

 

Знам ли… Трябва да ме има тука.
Дойде ли, да го посрещна аз.
Може да е сън, да се събудя –
„Има те“ – да викна с пълен глас.

 

Птиците заминаха далече.
Дали със тях да отлетя?
Тук е тъжно, но е късно вече
нещо в мене аз да променя…

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??