Изгря зората
вълшебна.
Блясъкът й
заслепи ме
и в светлината
видях твоите
очи - мечтаните,
които не ще
доближа.
Далечно е
всичко край мен.
Отиде си светлината,
отиде си и любовта.
Остана празнина
и самота,
но пак ще се
възродя, като
всеки друг път.
Силна съм,
но защо ли,
щом все сама
разхождам се
из парка?
Зората залезе ...
залязох и аз.
© София Русева All rights reserved.