Jan 31, 2017, 8:47 AM

Зов 

  Poetry » Love
534 0 4

 

Където свършва краят на света

започва нашата приказка, а утре

опитали от синята луна ще се кълнем във вярност

без да помним всъщност

какво е обич и какво е грях

не трябва ли да мислим за дълга си

затваряме очи и тръгваме без страх,

но колко още трябва да сме слепи

от път безпътица ли следва или крах

и заслепени от ужасни клетви

поднесени със ягоди и мед

от тази сладост мъничко нагарча

и пепердудено трептене, като плач

там, вляво,  без почивка ни обрича

едничка капчица отронила се в здрач

рисува в моя свят отблясък от звездите.

 

 

 

 

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??