В тихото звездно небе
тъй ярко звездите блестят,
луната щастливо изгрява
и озарява света със любов!
Ръцете се нежно преплитат,
изгаряща страст в тях трепти,
докосват, милуват, прегръщат
под звездния небесен разкош...
И погледи жадно поглъщат
любов, красота и изящество,
да бъдеш любим на земята,
сърцата да пеят от радост.
И душите ни нежно се вплитат
и искрят, искрят от любов -
във вечността на времето скитат...
да открият розата на вечната любов.
И звездна роматика прегръща ни...
пленителна, млада и радостна,
че звездите и луната мечтаят
за любов по-скъпа от блясъка...
11.06.2015г
© Катя All rights reserved.