Feb 18, 2005, 8:21 AM

Звън 

  Poetry
781 0 0
/Посветено/

Любовен звън тъмнината разпиля,
затворено око светлина съзря.
И в миг прекрасна пелена го озари,
нежното сияние стих му подари.

Нежен звън тишината разпиля,
на сетивата радост им донесе.
Стон неземен в небесата се понесе
и препуска той на пегаса свой.

Прекрасен звън болката отнесе
и радост на сърцето пак донесе.
Уникален звън заблудата отми
и със зрение незрящите дари.

© Димитър Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??